Vă mulțumim pentru implicare! #PuterniciÎmpreună 

For non-Romanians (with help offers) please use the English version of the page (click here).

Rusia continuă să atace Ucraina iar oamenii fug din calea războiului. Acești oameni vin în România din Ucraina și Republica Moldova, însă majoritatea vor să plece mai departe către rudele sau prietenii din alte țări.

Prioritare sunt nevoile de cazare și transport din județele de lângă granițele cu Ucraina și Republica Moldova, precum și în București și alte orașe cu aeroporturi internaționale. În aceste zone și traducătorii sunt foarte importanți (ucraineană, rusă, engleză).

Foarte multe situații se rezolvă încă din prima zi pe grupul de Facebook – oameni care ajută oameni. Mai mult, sunt foarte mulți voluntari și organizații care se organizează independent, intervin la fața locului și rezolvă probleme zilnic. Fiecare contribuție este esențială și mobilizarea este cu adevărat impresionantă. Felicitări celor care se implică! Este o situație complexă și e nevoie de eforturile tuturor.

De asemenea, cu ajutorul formularui de mai jos încercăm să identificăm geografia și tipologia ajutorului disponibil pentru a-l mobiliza acolo unde este nevoie – în colaborare cu autoritățile și grupuri de voluntari locali. Această organizare ia timp și vă mulțumim pentru înțelegere. Zonele menționate mai sus au prioritate. Până când reușim să avansăm cu organizarea, ținem legătura pe grupul de Facebook.

(!) NU acceptăm donații în bani, ci doar donații în implicare (cazare, transport, traducere etc.).

Mai jos găsiți formulare de înscriere pentru cei care vor și pot să se implice – cel pentru persoane fizice (români din țară și străinătate) și cel pentru persoane juridice (ONG-uri, asociații, companii).

FORMULAR PERSOANE FIZICE

  Nume:

  Telefon:

  Email:

  Rezidență:

  Județ (doar dacă locuiți în România):

  Implicare (cum te poți implica):

  Competențe (ce poți face):

  Intervenție (pentru cei care pot dona produse):

  FORMULAR PERSOANE JURIDICE

   Tip Entitate:

   Funcție:

   Nume:

   Telefon:

   Email:

   Implicare:

   Contribuție:

   Intervenție: (pentru donatori produse/servicii)